Anunt presa inceput proiect - Proiect cofinantat prin SEE 2014-2021

Anunt presa inceput proiect “O investiție într-un viitor mai inteligent și mai eficient"

Proiect susținut din fonduri acordate prin Mecanismul Financiar SEE 2014 - 2021 în cadrul programului „Program pentru energie în România - Apel 3:Capacitate crescuta pentru furnizarea energiei regenerabile - Alte surse de energie regenerabila (SRE)”,
Arie de interes „Energie regenerabila”

Proiect: O investiție într-un viitor mai inteligent și mai eficient

Beneficiar: COMELF SA, Bistrița, România

Comelf

ANUNȚ DE PRESĂ – DEMARARE PROIECT

Bistrița, 31.07.2020

1. COMELF SA, cu sediul în România, județ Bistrița-Năsăud, localitatea Bistrița, Strada Industriei, Numărul 4, Număr de telefon: 0040 263 234462, E-mail: comelf@comelf.ro lansează, începând cu data de 11 Iunie 2020, implementarea proiectului “O investiție într-un viitor mai inteligent și mai eficient“, proiect co-finanțat în cadrul programului „Program pentru energie în România - Apel 3: Capacitate crescuta pentru furnizarea energiei regenerabile-Alte surse de energie regenerabila (SRE)” conform Contractului de finanțare numărul 2019/104222 din 11.06.2020, încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului;
  2. Valoarea totală a proiectului este de 684.850,00 EUR, din care asistența financiară nerambursabilă nu va depăși suma de 350.000,00 EUR, intensitatea cofinanțării nerambursabile fiind de 55,3360% în cazul investiției şi 0% în cazul serviciilor de consultanță și a studiilor dedicate;
  3. Proiectul se implementează în județul Bistrița-Năsăud; localitatea Bistrița, Strada Industriei, Numărul 4, Romania;
  4. Durata implementării proiectului: proiectul se va finaliza până în data de 30.06.2021;
  5. Obiectivul general al proiectului este:

Obiectivul proiectului este de a crește eficiența energetică a companiei noastre prin adoptarea unui nou sistem inovator de panouri solare, capabil să producă până la 990,00 kWp și să îmbunătățească poziția ecologică pe piață, în conformitate cu strategia internă.

1. Detalii suplimentare se pot obține de la:
  • Nume persoană contact: Pop Mircea Viorel;
  • Funcție: Director general Adjunct/manager de proiect;
  • Adresa: Strada Industriei, Numărul 4, localitatea Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, Romania;
  • Telefon: 0040 745 654136, E-mail: pop.mircea@comelf.ro.